14 травня 2022 року Україна втретє повторила свій тріумф і виграла Євробачення завдяки групі Kalush Orshestra і їх пісні про маму "Stefania".

У 2004 році перемогу здобула Руслана і "Wild Dances", а в 2016 Джамала розчулила всіх піснею "1944".

Джамала
Джамала

Саме до Джамали знову з'явилися (або вони і не зникали) питання у друга Ані Лорак Сергія Лазарєва.

Зазначимо, що Сергій Лазарєв першим засудив дії путіна і війну в Україні, після чого на якийсь час зник і повернувся з гаслом "Я гордий тим, що я росіянин".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз він вирішив сколихнути пам'ятні моменти Євробачення 2016 року і в день фіналу конкурсу 2022 року викотив пост про це.

"Росія не бере участь в цьому році. Але рівно 6 років тому, 14 травня в Стогкольмі росія була в явних фаворитах і букмекери передбачали їй 1 місце. Це було моє перше Євробачення! Перемога в глядацькому голосуванні і 3 місце в підсумку. Тоді було багато розмов і скандалів про втручання політики в конкурс. Для мене було важливо інше. Є моменти в житті, якими я щиро пишаюся. Цей виступ у фіналі - один з таких моментів! До сліз!"- написав Лазарєв і прикріпив відео зі своїм виступом на Євробаченні.

У коментарях шанувальники, зрозуміло, його підтримали:

"Так це був розкішний виступ. Були, бачили, вболівали", "Це було без слів 1 місце", "Найкращий","Мурашки", "Сергій, я і тоді дивилася із задоволенням і зараз! росії заборонили брати участь на Євробачення бо сильних бояться!"...

Але в коментарях з'явилися і українці, які трохи заспокоїли це солодке безумство:

"Ви ще довго не будете виступати на світових сценах, довго доведеться змивати кров невинних українців", "Не забувайте товариші що ви в цьому конкурсі перше місце отримали ну точно не тільки за супер хіти", "Сподіваємося Євробачення буде закрито назавжди для росії", "Нічого страшного, подумаєш там концерт пропустив. В Юрмалі виступиш, нафіг тобі той захід гнилий"...

Ані Лорак і Сергій Лазарєв, instagram.com/anilorak
Ані Лорак і Сергій Лазарєв, instagram.com/anilorak

Нагадаємо, що друг Ані Лорак Сергій Лазарєв потрапив під удар путіна і російських ЗМІ: "Це цькування, я завершую свою діяльність".

Раніше ми повідомляли, що друга Ані Лорак Лазарєва "скасували" у росії після підтримки війни і проти неї: його замінить Басков.