Володимир Остапчук, єдиний і найкращий ведучий шоу "Маска", зловив цікавий ракурс хмарини в небі, та вирішив, що то спеціальна нагода згадати про окупанта.

У своєму Instgaram Остапчук розмістив фото, на якому хмарини створили велетенський небесний фалос, піднятий вгору. Володимир прокоментував кадр:

"Хмарка перспектив рашистів. Згоден? Лайк", - написав Остапчук.

Володимир Остапчук. Фото: Instagram
Володимир Остапчук. Фото: Instagram

Володимир посміявся над формою та підійняв настрій своїм прихильникам.

Популярні новини зараз
Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пост Володимира Остапчука. Фото: Instagram
Пост Володимира Остапчука. Фото: Instagram

В коментарях відгукнулися та пожартували у відповідь:

"Кармічна хмаринка згущується над орками", "Знамення росіянам", "Це ж треба так впіймати!", "Огоооооо", "Ну, Володю…. Ти ж інтелігентний чоловік", "Такі самі сьогодні були в небі Сумської області! але в нас їх було багато! і всі в сторону расеї летіли!", "Тільки так!", "Це новий вид небесної зброї", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Також Володимир розмістив пост подяку європейцям, за те, що вони віддали перемогу на Євробаченні українському гурту Kalush Orchestra, та приєднався до заклику щодо рятування Маріуполя та захисників України з Азовсталі.

Нагадаємо, раніше акторка Анна Трінчер після трьох місяців проживання на Західній Україні почала "засуджувати" тих, хто використовує російську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер "Океану Ельзи" зробив важливе оголошення для своїх слухачів, багатьох ця новина засмутить.

Також "Знай.ua" писав, що у Сергія Притули проблеми зі здоров'ям через війну, друг Педана розповів правду.