Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,5 мільйона.

Андрій Бєдняков розмістив архівну фотографію з донькою Ксенією, а на тлі можна помітити і його дружину, телеведучу Анастасію Коротку. Щасливе сімейство позує на березі моря. Артист зазначив, що знімок був зроблений в його рідному Маріуполі, який зараз практично повністю зруйнований і захоплений російськими окупантами. Бідняков часто згадує це місто на своєму акаунті і робить все можливе, щоб його скоріше звільнили від ворогів.

Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков
Скріншот з Instagram, Андрій Бедняков

У підписі до посту Бєдняков розповів, що для нього Україна. Телеведучий згадав про гарячу кукурудзу і креветки, які продають на пляжах, про ігри з друзями і поїздки на атракціоні "банані" на море, і навіть про забруднені ноги в піску.

Таким чином він приєднався до благодійного NFT проекту своїх друзів, і закликав шанувальників наслідувати його приклад, на що вони позитивно відгукнулися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Коментарі - instagram.com/biedniakov/
Коментарі - instagram.com/biedniakov/

Коментарі - instagram.com/biedniakov/
Коментарі - instagram.com/biedniakov/

Нагадаємо, Андрій Бєдняков розповів про долю своїх друзів з Маріуполя, яких "звільняли" окупанти: "Двоє загинуло, один від авіаудару..."

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бєдняков віддає "найдорожче", що можна уявити заради жителів Маріуполя: "Це безумство"

Також портал Знай.uа писав, "Зрадив своє місто": Андрій Бєдняков розповів, що пишуть йому росіяни і "дав їм по шапці"