Відомий український реп-виконавець і лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну в конкурсі "Євробачення-2022" і здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько радує численних шанувальників свіжими постами.

По просторах інтернету розлетівся зворушливий відеоролик з Олегом Псюком і його дівчиною Олександрою Білобровою. У кадрі артист з палаючими очима, повними любові, дивиться на свою даму серця, поки вона йому щось розповідає. Опублікував відео сам Олег, на своєму акаунті в TikTok, і за один день він набрав більше 30 тисяч лайків. Крім того, хлопець мило зізнався своїй дівчині в коханні.

Скріншот з TikTok, Олег Псюк
Скріншот з TikTok, Олег Псюк

Але і це ще не все. Історія кохання Олега та Олександри привернула увагу британського видання і вони написали про них статтю, доповнивши її зворушливою фотографією, де пара цілується. Про це повідомив артист у своїх Insta Stories.

Скріншот з Insta Stories, Олег Псюк
Скріншот з Insta Stories, Олег Псюк

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відомо, Білоброва супроводжувала гурт і під час грандфіналу Євробачення-2022. Свої враження про перемогу коханого і його команди в конкурсі такого масштабу, дівчина висловила на своїй сторінці в Instagram.

@kalush.official

Люблю Білоброву 😘

♬ оригінальний звук - KALUSH

Нагадаємо, мама Kalush зізналася, чи подобається їй творчість сина і чому була шокована через його сценічний образ: "Так ходять бомжі"

Як повідомляв Знай.uа, Олегу Псюку з "Kalush Orchestra" - 28: репер зізнався, що допомогло йому перемогти на Євробаченні-2022

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Паш після перемоги на "Євробаченні" поскаржилася на цькування: "Залишаєшся тотальним ворогом публіки"