Відома українська виконавиця, "Холостячка" другого сезону Злата Огнєвіч вирішила згадати минуле, за допомогою минулорічної фотографії, а також поділитися думками стосовно Сполучених Штатів Америки.

Наприклад, вона почала з того, що мріяла потрапити в США ще будучи маленькою дівчинкою, вдихаючи морське повітря в місті Судак, Крим. Ще подібні думки підкреслювала "доросла" американська музика, включаючи джаз, блюз і що-небудь сучасне.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

"Коли побачила вперше мюзикли Боба Фосса - у мене взагалі зірвало дах, і ось, з'явилася, шалена думка: я повинна працювати в театрі десь на Бродвеї! Ось, де реальне життя. А потім... відбулася важлива подія - я зустріла команду, все якось закрутилося і я залишилася в Україні. Але в Америку все ж потрапила під час канадсько-американського туру і після цього вже багато разів була можливість познайомитися з цією країною ближче", - пише Злата в публікації.

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: пресслужба СТБ

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, США - країна хороша, з великими можливостями, мальовничою природою і масштабом у всьому. Однак залишатися там вона не захотіла, бо за час подорожей по всьому світу зрозуміла, що живе в класній країні - в Україні. І згадала кілька моментів з "Холостячки", Карпат, Одеси.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч оголиться перед Григорієм Решетником через шоу "Холостячка": "Відверто і без купюр"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч розповіла про свою американську мрію, якій не судилося збутися: "Жити тут і працювати в театрі"

Знай.ua писав, колишній Злати Огнєвіч Роман Свечкоренко розповів, про що не знає ні Арестович, ні Путін: "Плювати на Україну"