Відома українська журналістка, ведуча ТСН на "1+1" Алла Мазур поділилася з користувачами черговою приємною новиною, почутою на рашистському телебаченні.

Вона не надто часто, проте періодично радує фанатів будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Скріншот допису Алли Мазур
Скріншот допису Алли Мазур

Цього разу, в одній з телепередач, головною особою якої виступає ненависна пропагандистка Ольга Скабєєва, вони несподівано заговорили про капітуляцію.

"В росії підгорає, і цього не затулиш вже навіть чорним ротом Скабєєвої. Готують зомбоване населення до капітуляції?", - пише Алла Мазур у публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Якийсь військовий оглядач, полковник Михайло Ходаренок порекомендував глядачам не радіти яким-небудь новинам про деморалізованих воїнів ЗСУ.

Алла Мазур. Фото: скріншот youtube
Алла Мазур. Фото: скріншот youtube

Він нагадав пропагандистам, що в Україні можуть мобілізувати до одного мільйона осіб. Скабєєва включилася в промову цього чоловіка і нагадала своїм слухняним громадянам, що в США збираються остаточно затвердити ленд-ліз в середу, 18 травня 2022 року, ввечері.

Він заявив, що ситуація для російських окупантів у зв'язку з цими новинами буде погіршуватися.

Нагадаємо, Алла Мазур показала молодих військових, відвазі яких позаздрив би кожен: "Ще недавно діти..."

Як повідомляв "Знай.ua", Алла Мазур і Наталія Могилевська порадили росіянам скинути з себе ярмо: "Всіх не пересадять"

Знай.ua писав, "Раша, додому!": Алла Мазур показала, як звичайні українці борються з ворогом