Зараз українські військовослужбовці найзавидніші наречені, адже чимало красунь ладні чи не завтра вийти за них заміж. На одного з українських захисників поклала око і співачка та справжня українська поп-діва Тіна Кароль.

Кадрами з українським захисником Тіна Кароль поділилася на своїй особистій сторінці в Instagram, у розділі stories.

Тіна Кароль, фото з instagram
Тіна Кароль, фото з instagram

На опублікованих Кароль кадрах видно, як військовий курить, а на фоні чутно сильні вибухи, однак це його ні трошки не хвилює, адже він нарешті присів аби перепочити. Український захисник зацікавив Тіну Кароль, знаменитість зазначила що він нього просто не можна відвести очей.

Скріншот stories Тіни Кароль
Скріншот stories Тіни Кароль

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До того ж він настільки сподобався Тіні Кароль, що співачка не проти була б з ним познайомитися та продовжити спілкування. Окрім цього знаменитість зазначила, що українські хлопці - найкращі для шлюбу.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Краш, очей не відвести. Познайомитись би. Наші захисники найкращі хлопці до шлюбу", - зазначила Тіна Кароль під опублікованими кадрами з українським військовослужбовцем в Instagram.

Нагадаємо, Тіна Кароль різко осадила російського співака Григорія Лепса, який виступив для російських солдат: "Все було ясно ще коли я сказала тобі ні".

Раніше Знай писав, українська поп-діва Тіна Кароль перетворилася на "українську Брітні Спірс" перед концертом в Японії: "Вперше...".

Також Знай повідомляв, співачка Тіна Кароль вразила новим патріотичним образом і макіяжем, очей не відвести: "Без зайвих слів".