Популярна українська блогерка і володарка найбільших скул у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні івВідверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад близько 80 тисяч осіб.

Анастасія Покрещук показала своє нове і напрочуд патріотичне вбрання, яке їй зробили для фотосесії. На блогерші яскраво-синя атласна сукня, всипана внизу жовтими квітами, в руках букет соняшників і волошок, а на голові - величезна конструкція, що нагадує національну символіку України.

Скріншот з Instagram, Настя Покрещук
Скріншот з Instagram, Настя Покрещук

Дівчина повідомила, що герб зробила її знайома, яка займається її довгим рожевим волоссям, за дві ночі. Анастасія Покрещук назвала її "генієм творчості". Головний убір дійсно виглядає вражаюче, а яскрава зовнішність блогерки незвично доповнює таке вбрання. Також Покрещук зазначила, що зовсім скоро шанувальники зможуть побачити всю серію фото з таким чином.

"Це було неймовірно 😍💙💛 фотосесія і зйомки❤ ️ і як завжди все зробила @ rita_major ❤️, весь образ, сама, своїми руками, корону у вигляді герба України сделала зробила за дві ночі 😍. Ця людина просто геній творчості. Спасибі Ріт 😘", - написала Покрещук.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Нагадаємо, найпереробленіша "пацанка" Покрещук порадила біженцям з України не нити: "Сидіть за кордоном"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Покрещук показала себе маленькою, бунтарський характер було видно ще тоді: "Погляд типу не за*буй"

Також портал Знай.uа писав, що королева пластики Анастасія Покрещук про депресію після розлучення, як швидко з нею впоратися: "Сходжу і свічку поставлю"