Відома українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина пояснила українцям, чому не можна цькувати тих, хто опинився в безпеці чи має зараз гарні умови для проживання.

На своїй сторінці в Instagram Ксенія Мішина зазначила, що з початку війни на українців звалилося чимало. Кожен з нас, напевно переживає найскладніший період у своєму житті, адже раніше ми не стикалися з такими потужними, екстремальними викликами для психіки.

Мішина переконана, що на кожного з нас по різному вплинули ці руйнівні емоції. Комусь пощастило більше, комусь менше, але всіх нас об'єднує одна мета – вижити та вистояти.

Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua
Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua

"Це не дивно, що переживаючи біль, страх і розпач деякі з нас більше за інших наповнюються ненавистю та злістю. Одна річ, коли ми бачимо зрозумілу "зраду", а друга - коли ми натовпом накидаємося на тих, хто просто обрав жити, радіти сонцю чи їжі, поїхати в безпеку чи поділитися своїм щастям. І це шлях у нікуди! Травля тих, кому краще і вина, що ти вижив, мають загальну математику", - зазначила Мішина.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами акторки зараз Україна й суспільство в цілому проходять самоідентифікацію, а це означає, що ми обрали право на краще життя. На життя в суспільстві, в якому є цінності. А головною цінність є людське життя.

"Поки ми не навчимося радіти за інших, ми не дамо права на щастя СЕБЕ! Також я зрозуміла, що всі люди, які пишуть мені та всім іншим блогерам гидоти та жовч, їм просто дуже погано. Мені теж дуже погано, але я вибираю чіплятися за світло і до останньої краплі любити життя, по можливості заражаючи цим все більше і більше людей!", - підсумувала акторка.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, що війна пробудила в ній любов до України: "Істинний патріотизм народився"

Раніше Знай писав, колишній Ксенії Мішиної Еллерт викликав шквал хейта через свою позицію: "Ганьбися сам"

Також Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, що у жодному разі не можна робити українцям: "Це вже функція ворога"