Відома телеведуча Маша Єфросініна поділилася кадрами після ракетного удару в Бахмуті Донецької області. Знаменитість зізналася, що за місяці війни неможливо звикнути до того, що від цього страждають діти.

Зазначимо, що в результаті ракетного удару в Бахмуті зруйнована конструкція будинку з п'ятого по перший поверх, а з-під завалів витягли важко поранену 9-річну дитину. Це дуже потрясно Єфроіиніну.

Скріншот допису Маші Єфросініної
Скріншот допису Маші Єфросініної

Знаменитість підкреслила, що ніякі прогнози експертів про закінчення війни не втілюються в реальність, а українці продовжують гинути і страждати від обстрілів російських окупантів.

"Неможливо!!! Неможливо звикнути до цих відео зі стражданнями поранених дітей! Неможливо вже 82 дні знайти пояснення всьому, що відбувається! Ні експерти, ні прогнози - все не те... війна триває. Люди наші гинуть...", - зазначила Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто нагадати, що ракетний удар, нанесений росіянами, зруйнував п'ятиповерховий будинок. Із завалів багатоповерхівки рятувальники ДСНС витягли поранену дитину, і щонайменше одну загиблу людину.

Нагадавши, Маша Єфросиніна і Оля Полякова "при повному параді" зробили це для воїнів ЗСУ: "сильна мотивація"

Раніше портал Знай писав, Маша Єфросиніна різко відреагувала на публічні з'ясування стосунків російських зірок: "вони г * ди все розуміли"

Також портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна вперше відіпрала шкарпетки своїм дітям, обзиваючи себе "поганою" мамою: "вийшло з п'ятого разу"