Відома українська балерина та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла історію своєї студентки, яку війна застала на Київщині.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Кухар розповіла, що ранок її студентки Ані 24 лютого розпочався з телефонного дзвінка батьків, які повідомили їй, що розпочалася війна.

На Київщині дівчина провела найгірші дні свого життя, адже як і багатьом іншим українцям, їй довелося ховатися у родичів від бомб і ракет у підвалі. Згодом їм вдалося евакуюватися до Львова, звідки з батьками змогла виїхати до Швеції.

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

"Звичайно, коли я була у Стокгольмі, мені пощастило відвідати свою студентку. Я бачила, як вона пристосувалася до нових умов життя, що хвилює, як живе у своїй новій реальності… Моє серце сповнене радості й щастя, що вона тепер у безпеці, що вона продовжує йти за своєю мрією", - зазначила Кухар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Знаменитість зізналася, що попри теплий прийом у Щвеції, Аня, як і всі українці, що вимушено виїхали з України, мріє повернутися додому.

Фото зі сторінки Катерини Кухар
Фото зі сторінки Катерини Кухар

"Сподіваюся, що всі наші студенти з 1 вересня навчатимуться у рідних стінах коледжу з новими силами та впевненістю у своє світле мистецьке майбутнє в Україні!", - підсумувала Катерина Кухар.

Нагадаємо, Катерина Кухар зі сльозами на очах розповіла, як евакуйовувала дітей: "Вісім годин йшли пішки"

Раніше Знай писав, Катерина Кухар з "Танці з зірками" з болем поділилися, як прилітає в спину від своїх: "Говорит, а не розмовляє"

Також Знай повідомляв, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар відзначила своє професійне свято в Норвегії: "Підтримує Україну"