Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

Як відомо, зовсім недавно Тіна Кароль повернулася з Японії, куди відправлялася поспілкуватися з місцевою владою про ситуацію в Україні і достукатися до інших країн. Співачка встигла зустрітися з прем'єр-міністром країни і особисто розповісти йому про жахи, які творяться на її батьківщині, під час пресконцеренції. Артистка тоді сказала багато надихаючих і відвертих слів, які досі цитують і українські, і іноземні ЗМІ.

Одні з таких вирішили продублювати на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в соцмережі Instagram. У публікації зазначили, що слова співачки про перемогу України над росією обов'язково збудуться.

"Я впевнена, що Україна переможе. Вона буде однією з найвпливовіших країн, тому що настільки сміливих людей у центрі Європи не знайти", - процитували Тіну Кароль.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Користувачі соцмережі підтримали артистку і відзначили, що дуже нею пишаються.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Тіна Кароль після візиту до Японії заговорила про путіна, який наважився погрожувати всьому світу ядерною зброєю: "Ніхто не має права"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Лепс розсипався в компліментах Тіні Кароль після її випаду в його бік: "Будемо годувати черв'яків рано чи пізно"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вразила новим патріотичним образом і макіяжем, очей не відвести: "Без зайвих слів"