Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч чоловік.

Її остання Stories зовсім не Весела, переглядаючи опубліковане відео-ледве стримуєш сльози від почутого. Але навіть уявити неможливо, що зазнала дівчина з ролика, і її сім'я, коли село в Чернігівській області перебувало під окупацією рашистами.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Який же біомусор ці рашисти. Місце їм на смітнику. Сподіваюся вони ніколи не встануть з колін", - прокоментувала Ірина Сопонару відео, яке буде нижче.

- [Він мене вдарив] сюди. І ось так брав [за шию] і говорив: "Якщо ти будеш кричати, коли я буду тебе до тебе домагатися, я тобі скручу шию. А якщо ти мені не даси добровільно І будеш кричати, я вб'ю бабусю і брата. І тебе всі згвалтують"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories
Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Тітка цієї 16-річної дівчини буквально вимолила її у російських військових. Рашисти пішли з цього села на початку квітня. Жертви насильства, які постраждали під час окупації, розповідають про пережите.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару знайшла, куди Ілон Маск міг витратити $44 млрд у Львові: "Божевільний"

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла про подарунок, який їм з чоловіком зробила Всесвіт: "Життя триває"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пройшлася по Лондону з закривавленими руками: "Наші серця розбиті"