Христина Асмус - 34-річна російська актриса, яка лише перший час хоч якось реагувала на війну в Україні.

Минуло два тижні, місяць, два місяці - з її публікацій в Instagram пропали будь-яка згадка повномасштабного вторгнення рашистів в нашу країну. А зараз вона поділилася своїм "болем", який, звичайно ж, "страшніший" тим, що відчувають українці на окупованих територіях.

Фото зі сторінки Христини Асмус
Фото зі сторінки Христини Асмус

"Я купила справжнього павука-птахоїда!😳 Коли мені його віддавали і він почав ворушитися в баночці, я дико злякалася і закричала. Як ніби він по мені повзе😅 я просто жахливо боюся комах і членистоногих (не всіх, правда😂) тому і не їжджу на "Форд Боярд", куди мене звуть вже багато років🤜🏻 хоча, це і моя дитяча мрія", - пише Христина Асмус в публікації.

Потім вона зазначила, що купила його хрещенику, бо дитина про нього мріяла. Він дуже любить будь-яку живність, включаючи жуків, цвіркунів, богомолів, сарану.
На підтвердження своїх слів вона опублікувала кілька вкладень. Актриса показала тераріум, грунт для павука і нірку. А сам павук знаходиться в маленькій коробочці. Він розміром всього 4 сантиметри.

Нагадаємо, колишня Харламова Христина Асмус постійно хоче взяти в рот, зірка просить про допомогу: "Як п'ятикласниця..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Татусевих дочок" Дар'я Мельникова святкує ювілей - довелося закінчити школу екстерном заради ролі

Знай.ua писав, "Доживає своє життя": з оточення Гаріка Мартиросяна прийшли сумні звістки про гумориста