Українська співачка Наталія Могилевська показала, як не покладаючи рук трудиться, допомагаючи українцям, які постраждали від війни. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська одна з тих знаменитостей, які з перших днів російського вторгнення робить все, щоб підтримати українців. Співачка неодноразово співала для українців, провідувала поранених у госпіталях і управляє благодійним фондом.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

Так, співачка показала, яку допомогу підготував її фонд для українців, які потребують допомоги в цей складний період. Могилевська зазначила, що вдалося зібрати 3 тонни продукції і це тільки перша партія.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Люди, які проживають на території, де йдуть активні бойові дії, внутрішньо переміщені особи, пенсіонери - дуже потребують допомоги! До них вона і поїде! А також на кухні Для приготування їжі військовим і жителям прикордонних територій! Запрошую приєднуватися до нашої благородної ініціативи торгові марки, м'ясокомбінати, овочебази та компанії. Давайте робити хороші справи разом! Разом ми непереможні", - зазначила Могилевська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська розповіла про важку втрату рідної людини в Маріуполі: "Єдина сім'я, де відчувала себе дитиною".

Також ми писали, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, ми повідомляли, красуня Даша Астафева зізналася ,що стало для неї порятунком під час війни: "Вчуся знову і знову".