Лілія Ребрик - 41-річна українська телеведуча і актриса, яка показала чудові кадри під музику Макса Барських.

5 березня 2022 року на платформі Youtube з'явилася коротка композиція під назвою "Буде весна". Тоді Барських заявив, що кожен українців робить все можливе, щоб врятувати країну.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Ми дуже талановита нація і у кожного українця є своя секретна зброя, моя - це музика...", - писав Макс Барських.

А Лілія Ребрик скористалася цією композицією, щоб вразити фанатів неосяжною ніжністю. Вона знаходиться десь в полі, в легкій сукні з квіточками.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"BACKSTAGE з сьогоднішньої зйомки з прекрасною актрисою і телеведучою і просто неймовірно щирим людиною! Слідкуйте, буде ніжно! Музика: @max_barskih. Сукня: @vyshyvanka_by_vera", - йдеться в публікації.

Лілія Ребрик, фото з instagram
Лілія Ребрик, фото з instagram

"Ви просто чудові🔥", "Лиличка, Я закохалася знову і ще більше!", "Яка краса😍 Так ніжно і зворушливо", "Красиво, душевно❤️", "Я не можу слухати цю пісню і бачити сьогоднішнє горе без сліз...", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Після гастролей "освободітєлей"": Лілія Ребрик показала, як окупанти розбомбили Київ

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик навчила Анатоліча, як образити рашистську армію без мату: "Р*гачка світу"

Знай.ua писав, напарниця Анатолія Анатоліча Лілія Ребрик зробила зворушливе зізнання: "Люблю кожен твій..."