Українська співачка Надя Дорофєєва дуже чуттєво і зворушливо привітала з днем народження свого колегу Олексія Завгороднього, який більше відомий як Позитив. Теплими словами зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Надя Дорофєєва дуже зворушливо привітала з днем народження Олексія Завгороднього, з яким виступала на одній сцені кілька років. Група "Время и стекло" розпалася, проте артисти дружать і спілкуються досі.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, у привітанні співачка зазначила, що Позитив для неї дуже дорога людина, з яким вона пройшла через багато, і зізналася, що любить його.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Сьогодні твій день. Дорогий мій. Талановита, дорога людина. Як багато всього ми пройшли разом. Спасибі тобі за все. Люблю тебе і хочу, щоб ти був щасливим. Давайте засипемо Льошку привітаннями", - написала Надя Дорофєєва.

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

Варто нагадати, що не так давно Надя Дорофєєва і Володимир Дантес сколихнули шанувальників несподіваною заявою - пара розлучилася. Зірки відзначили, що незважаючи ні на що залишаються друзями і розлучилися тепло і без сварок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Джамала показала, хто на рівні з ЗСУ захищає українців від окупантів: "Постійно ризикують".

Також наш портал писав, Ектор Хіменес-Браво зізнався, що в Україні йому краще, ніж на Мальдівах: "Не зрівняється".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".