Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але продовжує посміхатися незважаючи ні на що. Ролик з дівчинкою він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Даніель Салем показав 14-річну дівчинку, яка стала однією з сотень постраждалих дітей через російське вторгнення. Ведучий на відео виносить дівчинку на руках, а неї ноги перебинтовані. Нещодавно вона перенесла операцію.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Даніель Салем на її прикладі показав, що всі українці сильні люди, які мріють і будують плани, люди яких не зломити. Ведучий зазначив, що юна українка мріє вивчити корейську мову і відвідати Корею. Незважаючи на поранення вона продовжує вірити в краще і посміхатися.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Знайомтеся - це прекрасна Ліза, їй 14 років. Її мрія, вчити мови і подорожувати. І вона хоче представляти нашу улюблену Україну за кордоном і сказала - перша мова буде корейська, їй завжди хотілося в Корею. У наших дітей є мрії, амбіції, є віра, і найголовніше всупереч усьому, що відбувається вони вміють посміхатися", - написав Даніель Салем.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Байдак поговорив з рідним братом з Пітера після напуттів Кацуріна: "5 хвилин, посилаю нахр*н".

Також ми інформували, Ірина Федишин закликає забути нуль балів Польщі на Євробаченні і називає це провокацією і спробою посварити людей.

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".