Дружина відомого коміка та гумористичного актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового Ксенія поділилася смішним відео, яке вже встигло стати новим трендом.

Мова йде про відео з кумедним дідусем, який перед тим, як заспівати пісню переможців Євробачення-2022 Kalush Orchestra "Стефанія", спльовує в бік - а далі вже працює політ фантазії.

Таким чином він то потрапляє у склянку російському диктатору владіміру путіну, то цілиться у ворожі танки, і навіть у вінок, який свого часу впав на голову Віктора Януковича.

Скріншот: instagram.com/yalta_k
Скріншот: instagram.com/yalta_k

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Стефаніє мамо моя, Стефаніє", - кумедно заводить дідусь, навіть не здогадуючись, що вже став справжньою знаменитістю.

Раніше Ксенія Кошова також записала звернення, щоб підтримати всіх тих людей, у яких є родичі в росії, чи у Криму, як у неї. І котрі, у переважній більшості, підтримують війну, з якою рф прийшла в Україну і загалом схвалюють дії диктатора путіна.

"Весь світ кричить, молиться і переживає за нашу Україну!!! Весь! Ну крім моїх двоюрідних сестер і рідного дядька з тіткою з Ялти. Думаю, така ситуація знайома багатьом і після 14-го року. А зараз тим більше...для мене це зрада не тільки територіальна, а ще й моральна і не людська.", - йдеться у повідомленні. Ксенія Кошова

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий у харківському метро розповів, чий Крим: "Людина підходить, питає"

Також ми писали, Кошовий, Ткач і Жидков з "Квартал 95" зворушили словами підтримки бійців ЗСУ: "Наш щит, наша стіна"

Нагадаємо, Юрій Великий з "Квартал 95" в образі Віталія Кличка запросив Анджеліну Джолі до Києва: "Створені один для одного"