Відомий український продюсер Ірина Горова, яка до того ж є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа, розповіла про свій перехід на українську мову з початку війни і про хейт у бік тих, хто все ще використовує російську.

Ірина Горова в інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну відповіла на безліч цікавих питань щодо заробітку артистів під час війни, навчання дітей закордоном і про новий альбом своєї підопічної Наді Дорофєєвої.

Горова і Дьомін, скріншот з відео
Горова і Дьомін, скріншот з відео

Дьомін не міг не торкнутися важливої теми, яка турбує багатьох паторіотів України і особливо принципових особистостей - переходу зірок на українську мову під час війни. Горова зізналася, що навіть після того, як вона прийняла рішення писати пости і говорити державною мовою, її хейтили за використання російської в минулому. Але за словами дівчини, рівень її патріотизму і національної приналежності не залежав від мови, якою вона говорила.

"Навіть коли я користувалася російською мовою, я не відчувала себе росіянкою, завжди українкою. Тому клясти себе за те, що колись я народилася в тих умовах, не перейшла на українську мову... я вважаю, що це недоречно", - сказала колишня Потапа.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Горова заявила, що її ніхто не змушував переходити на рідну мову, вона це зробила тільки тому, що так відчувала.

Нагадаємо, Потап згадав Юрмалу 2014 року, де він "захищав" Україну з Настею Каменських: "Що ви цим хочете сказати?"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Потапа Ірина Горова здивувала яскравою зміною іміджу, Wellboy не втримався: "Ну ви і люта"

Також портал Знай.uа писав, що названа донька Потапа Наташа Горова показала улюблену сім'ю з мамою, братом, але без тата: "Хтось..."