Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк розмістила серію архівних знімків, зроблених на Мальдівах, куди вона з чоловіком Вовою Остапчуком зовсім недавно літала. Згадати про казковий відпочинок її спонукала зустріч з їх спільним знайомі, з яким вони познайомилися на курорті. Вони поспілкувалися про те, як кожен з них зустрів війну і як змінилися їхні життя.

Скріншот з Instagram, Христина Горняк
Скріншот з Instagram, Христина Горняк

Після вони згадали, як же було добре до вторгнення росії, яка нібито прийшла "звільняти" сильних і незалежних українців.

Але Христина впевнена, що далі на них чекатиме ще більше прекрасних моментів, за які вони обов'язково боротимуться.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Прийшли разом до думки, що буде ще краще!!!! Бо ми нікому те життя своє не віддамо, бо ми будемо боротись за нашу свободу, тут на нашій землі! Бо ми - Українці і ми найкращі і найміцніші!!! Це вже побачив ВЕСЬ СВІТ!Посміхнулись і домовились скоро зустрітись! Ось такий був сьогодні день спогадів, та перегляд архівних фото!!" - написала Горняк.

Нагадаємо, Христина Горняк вперше подбала про себе з початку повномасштабної війни: "Як у старі добрі часи"

Як повідомляв Знай.uа, Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів: "Хто тут кайфує?"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Остапчука відповіла на нападки українців, які звинувачують її в "неналежній" поведінці під час війни: "Буду і хочу жити"