Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Цього разу Марина Боржемська розповіла шанувальникам про критичну ситуацію з водою в Маріуполі. Як всім відомо, українці в тих регіонах позбавлені елементарних комунікацій, зокрема газу, світла і звичайно ж води. Жінка нагадала, що маріупольцям, щоб вижити, доводилося збирати дощову воду, а іноді навіть пити з калюж.

"Без їжі людина може прожити кілька тижнів. Без води – 2-4 доби. Зараз ці слова здаються не простою статистикою, а нашим життям. Життя маріупольців, які пили воду після дощу навіть з калюж. Кожне місто та селище в Україні, яке зараз окуповане рф, потребує спасіння", - написала Боржемська.

Скріншот з Instagram, Марина Боржемська
Скріншот з Instagram, Марина Боржемська

Також вона зазначила, що вода є життєво необхідним джерелом сил, і їй навіть страшно уявити, скільки людей загинуло від зневоднення і голоду в окупованих містах.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Крім того, Боржемська підкреслила, що весь цей жах відбувається в 2022 році, в цивілізованому і сучасному світі, в центрі Європи.

"Людина не може жити без води. Оскільки без води можуть відмовити органи, що приведе до смерті. Страшно уявити, скільки людей загинули від зневоднення та голоду. У 2022 році. У серці Європи. Від зневоднення та голоду", - заявила жінка.

Нагадаємо, зірка "Зважені та щасливі" Боржемська навчила українців правильно їсти під час війни: "Щоб не померти"

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська закликала українців ні на секунду не зупинятися, кажучи про Маріуполь: "Азов з першого дня"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська, Григорій Решетник, Ектор Хіменес-Браво та інші зворушливо звернулися до рідних людей у світле свято: "Дякую, мамо"