Український сценарист, телеведучий і автор Студії "Квартал-95" Валерій Жидков показав, як підтримує українців у ці непрості часи. Стендап-комік розповів, що замість концертних залів тепер виступає для військових, медиків і переселенців в бомбосховищах і поділився фото на своїй сторінці в instagram.

Валерій Жидков, як і більшість знаменитостей, робить все, щоб підтримати українців і хоч на кілька хвилин відвернути від того, що відбувається в країні. Так, комік виступив у Запоріжжі для медиків, переселенців і захисників країни.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

Гуморист поділився, що в нинішніх реаліях доводиться виступати аж ніяк не в концертних залах, а в бомбосховищах. У Запоріжжі він дав цілих три концерти і зробив більше тисячі українців трохи щасливішими.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Бомбосховище в Запоріжжі сьогодні стало концертним залом. Три концерти, більше тисячі осіб-військових, медиків, переселенців. Більше тисячі посмішок. Живучи. Поки під землею, але вже живемо", - розповів Валерій Жидков.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося...".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла, як ігнорує сирени під час повітряної тривоги: "Спокійно, щасливо і тихо".

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але не перестає вірити в краще: "Посміхатися всупереч усьому".