Відома українська виконавиця Аліна Гросу захопила образом справжньої україночки і поділилася з шанувальниками важливою порадою на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу з самого початку війни занурилася з головою у волонтерство і допомагала українцям, які постраждали від російської агресії. Вона працювала на кухні, де готувала їжу для переселенців.

Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube
Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу співачка вирішила подарувати українцям хоч трохи позитивних емоцій і опублікувала кліп на свою пісню "Кохала". На відео Гросу постала в образі справжньої українки - у вишиванці і з вінком на голові. В цілому вбрання зірки в кліпі змінюються кілька разів, але всі вони представлені в українському народному стилі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також Аліна Гросу поділилася порадою з шанувальниками - завжди любити. За її словами це почуття здатне на багато що.

"Кохала. У всі часи любите! Безмежно і віддано. Любов додає сили! Любов надихає! Любов рятує душі і нації. І любов рятує світ", - написала Аліна Гросу під публікацією.

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла, як ігнорує сирени під час повітряної тривоги: "Спокійно, щасливо і тихо".

Також ми писали, колега Григорія Решетника Сергій Костира "підмінив" друга в Україні, допомога доставлена всім: "Кількість зростатиме".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Мейхер взяла "під крильце" постраждалих у війні дітей з Маріуполя - закликає українців не бути байдужими: "Нас багато".