Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво вирішив показати шанувальникам, що готує для себе у вільний від роботи час. Відповідними кадрами він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ектор Хіменес-Браво, який докладає великих зусиль для допомоги українцям і багато працює на благо країни, показав, що готує для себе у вільний від роботи час.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Шеф-кухар записав коротенький ролик, на якому постав перед шанувальниками з голим торсом і показав, як готує для себе вечерю і сніданок. Він зазначив, що ласуватиме курячими ніжками і показав, як вони готуються в духовці.

"Сьогодні на вечерю готуємо ніжки. Пробували вже страви з нашими спеціями?",- підписав відео Ектор.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво змусив шанувальників обливатися слинками і додав, що страва буде неймовірно смачною.

"Потрібно готувати, тому що я хочу вечерю і сніданок. Я готую зі спеціями. Тут у мене вдома є мої спеції. Це буде дуже смачно",- сказав шеф-кухар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник показав улюбленців з "Україна має талант", які просиділи 2 тижні в підвалі: "Снаряд влучив у будинок".

Також наш портал інформував, втомлена Оля Полякова через ураган ледь не запізнилася на концерт, але швидко зібралася з думками: "Наліплю вії і співати".

Крім того, наш портал повідомляв, колишня Потапа Горова зізналася, чому відмовилася від російської мови і перейшла на рідну під час війни: "Вважаю, що це недоречно".