Відома українська співачка Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданок і цілує вранці - свого сина. Виховання дитини дивує, адже замість ігор він віддає перевагу позалицятися за мамою. Відповідний ролик зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно радує шанувальників новим контентом. Так, цього разу вона розчулила домашнім відео, на якому її син Нестор доглядає за нею.

Скрін, Instagram Цибульська
Скрін, Instagram Цибульська

Хлопчик вирішив порадувати зіркову маму і приготувати їй на сніданок салат з овочів. Нестор впевнено почуває себе на кухні і розповідає на камеру, що і як він робить. Відразу впадає в очі хороше виховання, адже дитина віддала перевагу не мультикам або іграм, а допомоги мамі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Добрий день, а я сьогодні готую салат. Нарізаю огірки, тільки що нарізав капусту", - сказав Нестор і в кінці мило послав повітряний поцілунок мамі, яка його знімала на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій Решетник показав улюбленців з "Україна має талант", які просиділи 2 тижні в підвалі: "Снаряд влучив у будинок".

Також наш портал повідомляв, колишня Потапа Горова зізналася, чому відмовилася від російської мови і перейшла на рідну під час війни: "Вважаю, що це недоречно".

Крім того, ми повідомляли, Сніжана Бабкіна розповіла, як війна посприяла виконанню бажань, які вона загадала на Новий Рік: "Хочеш? Отримуй".