Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна заявила, що останнім часом її часто критикують за те, що вона говорить російською мовою. Знаменитості відповіла хейтерам на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Маша Єфросиніна заявила, що незважаючи на критику на свою адресу вона не має наміру вступати будь-які дискусії, адже зараз немає часу на такі дрібниці. Вона зазначила, що зараз зайнята більш важливим і першорядним завданням - допомогою українцям. Телеведуча додала, що кричить на весь світ про геноцид і виступає для європейців із закликами допомагати українців, які, в більшості випадків, опинилися на межі виживання.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

"Бачу, скільки незадоволених тим, як я говорю. Цим людям байдуже, що я говорю і скільки роблю, їх кип'ятить, як я це роблю... але в моїй країні війна, і вступати в Тупі дискусії про доречність внутрішніх образ один одним – це лише забирати у себе час для більш важливих речей. Єдине, що для мене є найбільше, це робити те, що я можу найкраще - кричати про страшний геноцид українського народу будь-якою мовою, щоб світ не залишав наш нас поза своєю увагою і продовжував допомагати українцям! Отже, моє життя (крім побуту, дітей, нервових зривів і лікарів) являє собою багато виступів на великі впливові аудиторії європейців із закликами писати, говорити і продовжувати перераховувати гроші в Україну, тому що у самих українців вже майже не залишилося, що жертвувати - їм і їх сім'ям потрібно зараз виживати", - відповіла хейтерам Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше Знай писав, Jerry Heil поскаржилася на своє тіло, але знайшла хлопця, який вирішить всі її проблеми: "для мене це спорт".

Також наш портал повідомляв, Сергій Жадан захопився, як українці віддають останнє, щоб допомогти ЗСУ: "їм це потрібно".

Крім того, ми повідомляли, Марина Боржемська заговорила про маріупольців, які були змушені збирати дощову воду і пити з калюж, щоб вижити.