Знаменита українська актриса театру і кіно Даша Петрожицька, що отримала популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" розповіла, як пережила нервовий зрив через війну. Цим вона поділилася в програмі"Зірковий шлях".

Початок війни відбився на кожному жителі України. Не оминуло потрясіння і Дашу Петрожицьку. Зірка "Папіка" зізналася, що їй довелося пережити нервовий зрив. Актрисі навіть довелося звертатися до психолога, щоб впорається зі своїм станом.

Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

"У мене був період, коли особливо багато плакала. У мене трапився такий, я не знаю це він чи не він, такий типу нервовий зрив. Я потім спілкувалася по телефону з психологом, яка мені допомогла. Я вже сказала, давайте, можливо мені потрібні якісь ліки. Тому що я не можу свій стан якось тримати",-розповіла актриса.

Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram
Дар'я Петрожицька. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Даша Петрожицька зазначила, що впорається з проблемою вдалося без спеціальних засобів.

"Вона мені сказала нічого не потрібно. Так ще поплачеш і все пройде", - сказала Петрожицька.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося...".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла, як ігнорує сирени під час повітряної тривоги: "Спокійно, щасливо і тихо".

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але не перестає вірити в краще: "Посміхатися всупереч усьому".