Дружина чемпіона світу з боксу Олександра Усика Катерина поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram новим фото, захопивши шанувальників квітучим виглядом.

Катерина Усик активно веде свою сторінку в instagram і регулярно радує шанувальників новими фото і відео. Так, цього разу дружина відомого на весь світ боксера захопила квітучим виглядом. На новому фото вона позує в легкому літньому платті, яке трохи піднялося, відкриваючи погляду її ідеальні ніжки.

Олександр Усик з дружиною Катериною, facebook.com/Alexanderusyk
Олександр Усик з дружиною Катериною, facebook.com/Alexanderusyk

Знімок дружина спортсмена підписала лаконічно, зазначивши, що найголовніше, що потрібно в житті це мир і любов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Любов і Мир. Більше нам нічого не потрібно", - підписала фото Катерина Усик.

Варто нагадати, що Катя Усик разом зі своїм чоловіком зараз знаходиться закордоном. Олександр Усик у перші тижні війни служив у лавах тероборони, після чого прийняв рішення відкласти зброю і знову одягнути боксерські рукавички. Спортсмен заявив, що від нього буде більше користі, якщо він буде робити те, що вміє і зараз він готується до реваншу з Ентоні Джошуа.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "коли ми побачимося...".

Також наш портал інформував, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" розповіла, як ігнорує сирени під час повітряної тривоги: "спокійно, щасливо і тихо".

Крім того, наш портал повідомляв, Даніель Салем показав юну українку, яка постраждала від війни, але не перестає вірити в краще: "посміхатися всупереч усьому".