Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова зізналася, що довго думала, над тим, що робити далі, адже життя з початком війни змінилося. Вона заявила, що продовжить робити те, що має найкраще - танцювати. Про це вона повідомила на своїй сторінці в instagram.

Ілона Гвоздьова поділилася новим відео, на якому влаштувала спекотні танці в облягаючих лосинах і коротенькому ТОПі. Таким чином зірка вирішила розповісти шанувальникам, що продовжить займатися танцями і навчати цьому мистецтву українців.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Хореограф після повернення в Україну довго думала, як жити далі і чим займатися. Вона прийшла до висновку, що продовжить справу свого життя - танці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Після довгих роздумів по темі:" Що робити далі ,ніж займатися, як жити?"зрозуміла, що танець - це частина мене, мого життя, це моє повітря, моя сила і моя душа! Це те, що я вмію робити найкраще, То чому я присвятила майже 30 років, плідно і важко працювала над собою, своїм розвитком і досягла в цьому успіхів. А головне, я точно знаю, що саме зараз танці зможуть зарядити неймовірним позитивом, відволіктися від поганих новин, заохотити знову радіти і посміхатися, і отримати життєву енергію!",- поділилася Ілона Гвоздьова.

Раніше Знай писав, Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо подарували військовим трішки щастя в непростий час для України: "Наш шлях до перемоги".

Також наш портал повідомляв, Камалія інтригуюче обмовилася слівцем про зв'язок Кабаєвої з Путіним: "У мене є деякі причини вірити".

Крім того, ми писали, Jerry Heil поскаржилася на своє тіло, але знайшла хлопця, який вирішить всі її проблеми: "Для мене це спорт".