Українська виконавиця Світлана Тарабарова показала, в яких умовах змушені грати українські діти після приходу "русского мира". Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже минуло майже три місяці, як російські окупанти пішли в повномасштабний наступ. За цей час "русский мир" зруйнував безліч життів, не шкодуючи ні дітей, ні старих. Окупанти руйнують все - починаючи від будинків і закінчуючи дитячими майданчиками.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Так, Світлана Тарабарова показала дитячий майданчик після прильоту російського снаряда. Незважаючи на те, що вся ігрова зона напівзруйнована, але діти продовжують, там грати і в усьому знаходити позитив. Співачка зазначила, що саме позитивне мислення зараз необхідно українцям, щоб пережити все, що звалилося на їх долю через Росію.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Динацифікація дитячого майданчика пройшла успішно, сподіваюся, черговий "герой рф" отримає за це черговий орден. Слова дівчинки віри" о, будиночок залишився цілий " - спасибі, діти. Позитивне мислення - це реально порятунок для всіх нас зараз! Відбудувати. Не пробачимо", - заявила співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ектор Хіменес-Браво зізнався, що українці надихають його своєю боротьбою і незламністю: "Незважаючи на жах і розруху".

Також наш портал інформував, Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як прощалася з чоловіком, їдучи в перші дні війни: "Коли ми побачимося...".

Крім того, ми писали, Аліна Гросу захопила образом справжньої україночки і поділилася важливою порадою: "У всі часи".