Молода дружина відомого телеведучого українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимира Остапчука має чималеньку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На Христину Горняк в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Горняк повідомила, що вчора відпочивала від соціальних мереж, а ще всю ніч звучали сигнали повітряної тривоги, тому щоб відволіктися вона вирішила показати шанувальникам, як доглядає за собою в домашніх умовах.

Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк
Скріншот з Insta Stories, Христина Горняк

Дівчина зняла коротенькі відеоролики і показала, з яких дівочих ритуалів починається її новий день. Дружина Остапчука вирішила трохи оголитися і провести шанувальників з собою у ванну, щоб наочно показати, як вона наносить скраб свого улюбленого косметичного бренду на стрункі ніжки, а після спокусливо маже ключиці кремом, прикриваючись махровим білим халатом.

У підписі до кадрів Горняк заявила, що "тіло приймає на себе всі наші стреси, тому догляд за ним супер важливий в такий час", а також що "догляд за собою - це час, коли голова відпочиває, і тіло стає розслабленим і вдячним".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Христина Горняк згадала про моменти ідеального життя з Вовою Остапчуком до вторгнення росії: "Буде ще краще"

Як повідомляв Знай.uа, Христина Горняк вперше подбала про себе з початку повномасштабної війни: "Як у старі добрі часи"

Також портал Знай.uа писав, що Христина Горняк приголубила чоловіка Вову Остапчука на колінах, не посоромившись глядачів: "Хто тут кайфує?"