Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська частенько розміщує для своїх шанувальників фото і відео з особистого життя, розповідаючи цікаві подробиці і намагаючись відволікти від трагічних подій. Цього разу співачка поділилася, що син Нестор зробив їй не зовсім приємне зауваження з приводу того, що вона набрала вагу, і через це у неї проявляється друге підборіддя.

Артистка запитала у дитини, що ж їй тепер робити, а він чітко відповів - сідати на дієту. Більш того, Нестор звинуватив у всьому сільську їжу, яку так любить його мама.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Після слів сина Цибульська прийняла рішення зайнятися спортом. Це було її перше тренування з початку війни, з 24 лютого. Хоч вона тривала всього 15 хвилин, але співачка залишилася задоволена, а Нестор став її головною мотивацією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Нестор на мене подіяв. Я сьогодні вперше з початку війни потренувалася. Нехай це було 15 хвилин, але це було дуже круто. Нарила, до речі, дуже круту програму. Випробовуватиму на собі", - сказала Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська показала галантного чоловіка, який готує їй сніданки і цілує вранці

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська заговорила про біль жінок, які чекають своїх чоловіків з війни: "Дуже чуттєво і в саме серце"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, на що заслужили чоловіки, у яких є бензин: "Дорого пахне"