Дружина відомого українського телеведучого, головної особи романтичних шоу "Холостяк" і "Холостячка" на СТБ, Григорія Решетника Христина зізналася, що повернулася до Києва.

Про це повідомляв і чоловік, знімаючи на відео дорогу в Києві. Але Христина зробила щось більше - вона сфотографувалася в двох дзеркалах будинку, де у них квартира.

Христина Решетник. Фото: скрін youtube
Христина Решетник. Фото: скрін youtube

"Моє рідне місто - Київ. Моє рідне дзеркало. Тут все таке моє, таке рідне. Я приїхала до столиці вже вдруге за час війни. Сьогодні вийшла прогулятися вранці і зловила себе на думці, що і радісно, і сумно одночасно (як у пісні). Порожньо тут поки", - пише жінка в публікації.

Після цього вона поцікавилася у шанувальників-які у них відчуття і чи повернувся хто-небудь з них додому, або ж залишався хтось у Києві протягом усього часу, поки в Україні триває війна.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Христина Решетник, фото: Instagram
Христина Решетник, фото: Instagram

"Жила тут постійно. Перші дні паніки думали їхати, але стала... І сказала, що з дому нікуди не поїду", "Ми не їхали! І дуже раді, що менше людей і машин, саме це і дратувало. Зараз відчуття що живеш в передмісті, хоча ти в самому центрі❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Григорій Решетник показав улюбленців з "Україна має талант", які просиділи 2 тижні в підвалі: "Снаряд влучив у будинок"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник після "втечі" до Польщі виправився і заспівав "Ой у лузі червона калина" у Карпатах: "Скучив"

Знай.ua писав, дружина Григорія Решетника показала своїх маленьких патріотів, які пішли по стопах Андрія Хливнюка: "Всі підспівують нам"