Відома українська телеведуча з програми "Орел і Решка" Регіна Тодоренко, яка не підтримала свою рідну країну у війні з росією, виїхала закордон на останньому терміні вагітності.

Про це Регіна Тодоренко повідомила своїм шанувальникам в соцмережі Instagram. Знаменитість полетіла на Балі, покинувши росію, в якій продовжувала жити з початку війни на території своєї рідної країни. Вона розмістила кілька фотографій з тваринами і пам'ятками, але на них не було видно її рідних, тому невідомо, з ким поїхала Тодоренко і чи взяла з собою сина або чоловіка.

Скріншот з Insta Stories, Регіна Тодоренко
Скріншот з Insta Stories, Регіна Тодоренко

У підписі до публікацій дівчина підкреслила, що полетіла у робочих справах, але ця поїздка, як вона висловилася, дозволила їй "втекти і усамітнитися"

"За час подорожі розумієш, що зйомки за кордоном — не тільки робота, а й можливість втекти, усамітнитися, змінити обстановку, поставити на паузу все, що лякає. Дати собі час і слухати свої думки", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Регіна Тодоренко
Скріншот з Insta Stories, Регіна Тодоренко

Крім того, Тодоренко розглядає можливість народити дитину на Балі, так як крім показу мальовничих пейзажів, вона також запитала у шанувальників, чи хороша це ідея. Варто відзначити, що у зірки термін вагітності вже пристойний, так що малюк повинен народитися зовсім скоро.

"А ще хотіла з вами порадитися. Вам теж це місце здається прекрасним для народження малюка?!" - поцікавилася вона у підписників.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Нагадаємо, Регіна Тодоренко після викидня відмовилася від старшого сина, Владу Топалову доводиться робити все самому: "Стрес почнеться"

Як повідомляв Знай.uа, Регіна Тодоренко з "Орел і Решка" втратила дитину від Влада Топалова: "Боялася зізнатися... Не хотіла"

Також портал Знай.uа писав, "Не чекай мене, мам": одеситка Регіна Тодоренко попрощалася з рідними в Україні назавжди і зізналася в коханні Владу Топалову