Лілія Ребрик-відома українська телеведуча, яка теж вирішила прокоментувати той факт, що вже пройшло 3 місяці повномасштабної війни, розв'язаної російською федерацією проти України.

Вона поділилася досить вільним знімком, сидячи де-небудь в полі, у вишиванці під вітром і тишею. Для неї ці 90 днів протягом часу тривали як один.

Лілія Ребрик, фото з instagram
Лілія Ребрик, фото з instagram

"24 лютого ніяк не завершиться, хоча вже розтанув сніг, увірвалася весна, тюльпани, конвалії і навіть півонії вже відцвіли. Але якщо ми живі - треба жити! Війна змінила всіх нас, поранила наші душі, розтерзала мрії, розірвала сім'ї, друзів, коханих, але кожен новий прожитий день - це все-таки таке щастя!", - написала Лілія Ребрик у публікації.

Вона попросила українців дякувати за кожен новий день. Його обов'язково потрібно відчути, запам'ятати і наповнити приємними миттєвостями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скрін зі сторінки Лілії Ребрик
Скрін зі сторінки Лілії Ребрик

При цьому, попросила не судити людей, які знайшли сміливість випити кави, купити собі нову футболку або тістечко. Бо ці речі були буденністю до 24 лютого, але зараз є можливістю трохи відійти від війни і розслабитися.

Нагадаємо, Лілія Ребрик "стусанами" вигнала зі свого життя тих, хто підтримує війну і путіна: "Вам тут не місце"

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик закохала в себе ніжністю під спів Макса Барських: "Горе без сліз"

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч зізнався, чи спілкуються вони з Юлою з Лободою: "Стосовно куми..."