Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як його тещі вдалося вижити у багатостраждальному Маріуполі.

Відповідне відео опублікувала інстаграм-сторінка "Зірковий шлях".

"Тарас Цимбалюк розповів, як теща вижила в окупованому Маріуполі. Актор @taras.tsymbaliuk поділився жахливою історією про життя тещі під обстрілами. Як жінку врятувала вода з батареї? З ким вона ділила останню їжу? Як вдалося виїхати замінованою дорогою?", - йдеться у повідомленні. Зірковий шлях

Тарас Цимбалюк, фото: instagram.com/zirkovyi_shlyah
Тарас Цимбалюк, фото: instagram.com/zirkovyi_shlyah

Тарас Цимбалюк зауважує, що люди, які пережили ті жахіття отримали неймовірну шкоду для свого психологічного здоров'я. Адже те, що з ними там відбувалося абсолютно не вкладається в голову жодній нормальній людині.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Розкручували там батареї, пили воду з батарей, смоктали там якийсь шматочок сала один в три дні. Просто щоб вижити. Мама була за кермом. Каже, їду - просто замінована дорога, а в мене руки трусяться і об'їжджаю. І взагалі я не можу уявити, яку психологічну шкоду отримали люди з тих країв, яким вдалося вижити. Це страх.", - говорить він. Тарас Цимбалюк

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів, в чому полягає головна проблема росіян: "Пропустили етап прозріння"

Також ми писали, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "Здатні тільки на шлак"

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розчулив українців довоєнними кадрами з конкуренткою Тіни Кароль, такі щасливі: "Ніби з попереднього життя"