Відомий актор театру та кіно розповів як матері його жінці вдалося вижити в окупованому Маріуполі. Інтерв'ю зірки опубліковано на Youtube-сторінці програми "Зірковий шлях".

Як розповів актор, він не міг уявити масштабів трагедії, заздалегідь він з дружиною нічого не планував, не збирав "тривожної валізи".

Як розповів актор, мама його дружини жила в Маріуполі, спочатку виїжджати з міста вона відмовилась. 10 днів жінка не виходила на зв'язок. Вона з сусідкою сиділа в підвалі.

На щастя, жінці вдало виїхати з міста. Актор розповів, що їй доводилося розкручувати батареї та пити з них воду, смоктали шматок сала упродовж багатьох днів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На автомобілі жінці вдалося виїхати з окупації. Зараз жінка перебуває в Україні, виїжджати за кордон вона не планує.

Тарас Цимбалюк додав, що його жінка важко переносить війну, як і її мама, жінки щодня переживають, особливо, коли ставилися події на Азовсталі. актору було важко було підібрати слова, щоб описати все те, що відбувалося.

Також актор розповів, що повноцінно він планує повернутися до роботи після перемоги України.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів, в чому полягає головна проблема росіян: "Пропустили етап прозріння".

До слова, Ектор Хіменс-Браво показав, як забезпечує надійний тил для українських захисників: "Кулінарна оборона".

Раніше ми писали, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про акторів, які знімалися в серіалах українського виробництва: "Здатні тільки на шлак".