Український співак Віталій Козловський розповів про місію свого життя поки йде війна. Він зазначив, що головне його завдання - викликати посмішки на обличчях українців у цей складний період. Цим артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський один з багатьох українських артистів, які вирішили не відсиджуватися поки йде війна, а робити все, щоб підтримати як мирних людей, так і бійців ЗСУ, лікарів. Співак активно дає благодійні концерти, зокрема відвідав Запоріжжя.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Артист заявив, що в нинішніх умовах виступати доводиться в бункері замість площ і будинків культури. Козловський зізнався, що зараз для нього існує одна місія - викликати посмішки на обличчях українців, які побачили жахи війни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Запоріжжя. Замість площ і будинків культури, три концерти в бункері. Для військових, лікарів і переселенців з Маріуполя. Я хочу, щоб люди не плакали, я хочу, щоб люди посміхалися і танцювали від душі у вільній нашій Україні. Так і буде", - заявив Віталій Козловський.

Раніше Знай повідомляв, Максим Галкін планує відновити концерти в Росії і перерахувати зібрані гроші біженцям з України: "Вважаю своїм обов'язком".

Також ми писали, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз..."

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орла і Решки" Регіна Тодоренко вмотала з Росії, планує народжувати закордоном: "Можливість втекти і усамітнитися".