Ведучий популярних проектів "Холостяк", "Холостячка" і "Україна має талант" Григорій Решетник часто ділиться всілякими публікаціями і розповідає про своє життя відданим шанувальникам в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Григорій Решетник розмістив чарівну фотографію зі своєю коханою дружиною Христиною, на якій він одружений з 2010 року. У кадрі подружня пара позує на тлі однієї з головних визначних пам'яток Києва - Софійського собору, і щасливо посміхається на камеру, радіючи теплому і сонячному дня.

У підписі до публікації телеведучий зазначив, що він знаходиться в Україні і вірить у швидку перемогу. Також він зазначив, що живе в найкращій країні, яку ніколи і нікому не віддасть.

"На рідній землі, з Україною в серці та свято вірячи в Перемогу 🇺🇦. У нас найпрекрасніша країна і ми її Нікому не віддамо, навіть, часточку!!!💙💛💙💛💙💛", - написав Решетник.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили, наскільки гармонійно і красиво виглядає подружжя разом і заявили, що вони є прикладом для багатьох українських сімей.

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/grisha_reshetnik/

Нагадаємо, дружина Григорія Решетника показала своїх маленьких патріотів, які пішли по стопах Андрія Хливнюка: "Всі підспівують нам"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник після "втечі" до Польщі виправився і заспівав "Ой у лузі червона калина" в Карпатах: "Скучив"

Також портал Знай.uа писав, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник виїхав з України і розповів, чи планує повертатися: "Моя совість чиста"