Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями і ділитися важливими моментами свого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон людей.

Джамала розповіла про свої почуття після важливого благодійного заходу в Нью-Йорку, який був організований для збору коштів на медичні потреби українцям. Співачка зізналася, що після цієї поїздки її "накрило".

Скріншот з Instagram, Джамала
Скріншот з Instagram, Джамала

За словами Джамали, з початку війни її вперше охопив такий відчай, адже бойові дії в її рідній країні тривають вже більше 3 місяців, і весь цей час її емоційний стан був нестабільний, як і у багатьох інших.

"Було важко. Вперше за 3 місяці війни гору взяв розпач. Сама собі не хотіла в цьому зізнаватися, але є як є. Всі 90 днів нас постійно гойдає зі сторони в сторону емоційно", - зізналася співачка.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але виринути з безодні неприємних почуттів того вечора їй допомогли знаменитості, які намагалися робити все можливе, щоб підтримати Україну.

"Здається, цього разу від провалля зневіри мене врятував той вечір у Carnegie Hall. Я побачила, як найкращі митці світу об’єднуються для допомоги нам — Іцхак Перлман божественно грав на скрипці, а ведучий Річард Гір постійно говорив про єднання та підтримку. Тоді в мене постійно мурахи шли шкірою — від вдячності.90 днів найкрутіші люди цього світу борються з нами проти зла. Безсумнівно, у зла просто немає шансів", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала показала, хто на рівні з ЗСУ захищає українців від окупантів: "Постійно ризикують"

Як повідомляв Знай.uа, Джамала продає останнє, що залишилося з "Євробачення" в Києві - ціна немаленька: "Спеціально"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала отримала нагороду за боротьбу і захист української культури у війні з росією: "Наші спільні маленькі перемоги"