Зірка проєкту "Холостячка" та співачка Злата Огнєвіч зробила перерву між благодійними концертами та повернулась до Києва.

Про це зірка розповіла у сторіс Іnstagram.

Злата не може просто сидіти осторонь за кордоном та нічого не робити для своєї країни. зірка активно допомагає, виступаючи на благодійних концертах один з яких відбувся в США.

Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram

Також співачка вважає, що зараз не час розслаблятися, та зі своєю "зброєю" - мікрофоном активно допомагає та закликає інших продовжувати волонтерити, підтримувати всіх тих, кому це необхідно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А нещодавно зірка повернулась до Києва. Вона показала підписникам фото залізничного вокзалу столиці запропонувала вгадати, де вона знаходиться зараз.

Вокзал. Фото: скрин instagram

Скоріше за все, Злата взяла паузу між концертами та повернулася до столиці. А в червні вона планує виступити у Польщі та Чехії: Варшаві, Вроцлаві та Празі.

Сторіч. Фото: скрин instagram

Крім того, співачка взяла участь но новому проєкті СТБ "Як ти", де розповіла, чим зараз займається й не обійшлось без подробиць про колишніх чоловіків та несподіванок.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч підтримала дівчат, які продають свої оголені фото заради допомоги ЗСУ: "Вау, як це круто".

До слова, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала красеня з "Азовсталі", який зняв свій "останній" день.

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч викинула речі з "Холостячки", назавжди розпрощавшись з минулим: "Думала, що я не виживу"