Юрій Горбунов - відомий український телеведучий, актор і продюсер, а також, що, напевно, найголовніше - чоловік Катерини Осадчої.

Зараз він виставив у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше мільйона чоловік, відео темношкірого хлопця, який зумів знайти величезну різницю між американцями і росіянами. Це досить очевидно, але все-таки... важко уявити, що рашисти обрали саме цей ганебний шлях.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Друзі, знаєте в чому різниця між простими американцями і простими росіянами? Американці задоволені своїм життям, але завжди незадоволені президентом. Росіяни навпаки. Вони незадоволені своїм чортовим життям, живуть в лайні... але задоволені президентом. Бл*ть, країна ідіотів і дурнів. Слава Україні", - каже хлопець.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Красунчик, все в точності", "Як же красиво! Дякую за підтримку!", "Як правильно сказав, респект цій людині", "Нічого нового не почув", "Як він точно потрапив", - пишуть користувачі в коментарях.

Нижче посилання з його справжньої сторінки, щоб ознайомитися з його іншими відео.

@1986dipa

#славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #путинхуйло🔴⚫ #славазсу #мипереможемо

♬ UA - Украина - Ще не вмерла України - Украинский национальный гимн (Спетая Версия) - Международный Оркестр

Нагадаємо, Катя Осадча згадала, як почався її Ранок у день російського вторгнення: "Не були готові"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Каті Осадчої Горбунов згадав, як за вікном прилітали ракети: "О 5 ранку..."

Знай.ua писав, Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо подарували військовим трішки щастя в непростий час для України: "Наш шлях до перемоги"