Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський звернувся до шанувальників з коротеньким зверненням, стосовно думок.

Чоловік часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько семи мільйонів чоловік.

Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net
Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net
Михайло Поплавський. Фото: Ліга.net

"Є теорія, що підтверджує суть вислову: "Думки матеріальні". У наш час ми повинні мислити позитивно і про світле майбутнє України. Думки втілюються в життя швидше і краще, якщо ви їх ще й візуалізуєте! Будьте мудрими. Пам'ятайте, що думки матеріальні!", - пише Михайло Поплавський у публікації.

У коментарях з'явилося багато користувачів, які визнали ці думки досить фундаментними і правильними.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Михайло Поплавський. Фото: скріншот youtube
Михайло Поплавський. Фото: скріншот youtube

"Випуск хороший, спасибі. Пам'ятаю,що думки матеріальні", "Дуже цікаве мислення. Мрію про мир в Україні", "Дуже корисні поради та думки", "Так тримати Михайло Михайлович", "Завжди візуалізую свої мрії", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль відмовила Михайлу Поплавському, але ректор не опускає рук: "Ти так мене дістаєш". Кароль буде завідуючою кафедрою естрадного співу.

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський провів лекцію про зону комфорту - молодим студенткам на замітку: "Допускати"

Знай.ua писав, друг Біла Гейтса, боксер і космонавт: Михайло Поплавський похвалився досягненнями, "герой нашого часу"