Нещодавно соліст групи Kalush Orchestra Олег Псюк заявив про те, що віддає нагороду за перемогу в конкурсі "Євробачення" на аукціон, щоб допомогти ЗСУ.

Кришталевий мікрофон вже у Сергія Притули і з його допомогою і відбудеться розіграш. Про це і про деталі аукціону повідомляв Знай.uа.

Сергій Притула і Kalush Orchestra
Сергій Притула і Kalush Orchestra

Але неоціненну допомогу Україні Kalush Orchestra надали ще до перемоги на Євробаченні, коли соліст зі сцени на фіналі конкурсу закликав врятувати Маріуполь і Азовсталь. Тоді всі європейці стали гуглити українські назви.

Пошук за запитом "Азовсталь"
Пошук за запитом "Азовсталь"

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вже після конкурсу Олег Псюк розповів, чи було це імпровізацією, або ж все-таки текст писався заздалегідь і такий заклик про порятунок ретельно планувався.

"Я прямо собі його прописав, спеціально. Це не був фрістайл, я планував. І навіть переживав на рахунок цього, що мені вдасться встигнути. Тому що ми виступили, треба трохи почекати, так як там шум сильний. І там є така історія, що відразу підбігають хелпери і прямо за руку тягнуть, тому що всі поспішають. Тільки ми виступили відразу виключається шоу і змінюються декорації і нам потрібно було в той час встигнути штовхнути месседж. Щоб тєлік нас показував, а не вже рекламу, але і не прямо після треку, тому що буде незрозуміло. Але ми встигли прямо чітко",- згадує соліст Kalush Orchestra.

Олег каже, що навіть в YouTube це не вирізали і у відео виступу хлопців на офіційній сторінці Євробачення є цей заклик.

Нагадаємо, що Олег Псюк з Kaluch Orchestra не оцінив захоплення мами Олегом Винником: "Бл*ть, вона що в натурі це сказала?".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча нажила собі конкурента: Олег Псюк з Kalush Orchestra запустив по всій Європі "панамковий" тренд.