Камалія разом з донечками та чоловіком відсвяткували свято останнього шкільного дзвоника в Україні.

Як все відбувалося співачка показала на своїй сторінці в Іnstagram.

27 травня в Україні відзначається свято останнього дзвоника. Через війну, на жаль, не всі школярі зможуть його відсвяткувати. За інформацією МОН в Україні станом на квітень зруйновано понад 90 приміщень навчальних закладів.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

Проте, навчальний процес в україні не припинявся. Й ті учні, які не мають змоги ходити до школи, відмічають це свято дистанційно.
Камалія разом донечками та чоловіком теж вирішили відзначити це свято. Всією сім'єю вони пішли на дитячий майданчик, де разом з дітьми весело провели час.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На фото свічка разом з Захуром приєднались до дітей та разом з ними грають. Арабелла та Мірабелла в захваті.

"У День останнього дзвоника молюсь, щоб 1 вересня наші дітки зустрілись за партами в мирній незалежній Україні", - побажала співачка

Підписники теж поздоровили співачку зі святом та відповіли, що зараз всі моляться за Україну. Також у коментарях вони відмітили, що у них неймовірна родина та сподіваються, що їх бажання здійсниться.

Коментар. Фото: instagram

Нагадаємо, Камалія прогнулася під ударами війни - ледь стримує сльози: "Кулями".

До слова, Камалія розповіла про серйозне емоційне потрясіння: "Душевний біль і сльози".

Раніше ми писали, що Камалія інтригуюче обмовилася слівцем про зв'язок Кабаєвої з путіним: "У мене є деякі причини вірити".