Відома українська співачка Ірина Білик, яка залишилася без дому після того, як у ньому влаштували своє кубло рашистські окупанти, дуже болісно переживала через ставлення до війни її колишнього друга Філіпа Кіркорова, а також ексчоловіка і батька її молодшого сина Аслана Ахмадова.

Про свої переживання з цього приводу артистка неодноразово повідомляла у соцмережах. Співачка ділилася своїми роздумами, а також жалем через все те, що сталося з нею та нашою Батьківщиною.

У новому пості в соцмережі Інстаграм Ірина Білик виклала уривок свого нового кліпу про кохання під час війни. Це творіння артистка присвятила всім тих, хто чекає своїх коханих.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик вірить, що ніяке зло у світі не здатне знищити кохання і жодні кордони не роз'єднають людей, які щиро люблять один одного. Саме про це її нова пісня "Кордони".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Немає такого зла у світі, щоб знищити кохання навіть у цей буремний час і ніякі кордони не роз’єднають нашу любов. Я присвячую цю пісню тим, хто чекає з війни своїх коханих! Дивіться повну версію на моєму Ютуб каналі (🎞лінк у сторіс⬆️) #ІринаБілик #Кордони", - йдеться у повідомленні співачки. Ірина Білик

Нагадаємо, колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов зганьбив співачку, підтримає путіна і військових: "Він кинув на мене тінь"

Також ми писали, колишня Коляденка Ірина Білик розкрила секрет "вірша-пророцтва", написаного про рашистів: "Сяду, включу інтернет"

Нагадаємо, Ірина Білик в сльозах написала Філіпу Кіркорову, що у неї більше немає дому, відповідь колишнього Пугачової вражає