Український виконавець Макс Барських розповів, як було важко вперше після трьох місяців перерви зробити крок на сцену, та заспівати.

На своїй сторінці у Instagram Макс розмістив афіші та розповів, як важко було на початку, коли проводив репетиції, але після того, як відбувся контакт з українцями,слухачами, концерт вийшов дуже емоційним та наповненим.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Вчора був дуже емоційний концерт. Буду відвертим, було складно вперше за три місяці зробити крок на сцену. До останнього я не знав, чого очікувати. Але я настільки сильно відчував вашу підтримку і щирість, що разом нам вдалося майже неможливе. Дякую за цей вечір! Ви - неймовірні", - написав для своїх прихильників Макс.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Макс також розповів, що війна поставила відбиток на його життя. Емоційно було дуже складно, але після того, як співак побачив багато українців прийшли на концерт, він вирішив, що його місія подарувати їм трішки надії та світлих емоцій.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

У коментарях люди дякували співакові за його пісні і за те, що він такий щирий та добрий.

"Максе, на жаль, я не була на концерті, але, дивлячись відео виступу, розумію, що у тебе все вийшло! Ми розуміємо, що складно бути на сцені зараз, але ти і твоя команда робите добру справу! Ти завжди щирий і відвертий на сцені, а тепер ще більше це відчувається! Справжній наш українець з великим серцем", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Таня Песик в ролі баби Параски розповіла, як зробити відворотне зілля для окупантів і швидко знешкодити ворога.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ліза Глинська після побаченого в Бучі та Ірпені зізналася, що змушує її здригатися і плакати від болю.

Також "Знай.ua" писав, що Григорій Решетник, перебуваючи в самому серці України, заявив про непохитну віру в перемогу.