Катя Осадча розмістила запис колаборантки, зрадниці, яка прожила все життя в Україні та перейшла на сторону окупантів, вбивць і гвалтівників. На думку Осадчої, це найпекельніша зрада, яка тільки могла трапитися.

Відео з колаборанткою Катя розмістила на сторінці в Instagram. Також вона написала допис, де обґрунтувала свою думку.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Мені здається одна з найстрашніших речей — підступна зрада своєї Батьківщини. На відео Галина Данилченко, людина, що народилася і все життя прожила в Україні, працювала, навіть якісь час працювала в дитячому садочку. Що було в думках цієї зрадниці, не відомо, але коли прийшли окупанти вона без зайвих роздумів стала колаборанткою. Не шановна Галина, ми обов’язково зустрінемося, але ви будете в цей момент за ґратами, відбувати пожиттєве ув'язнення", - написала Осадча.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Катя додала, що для такої підступної зради, просто ув'язнення це надто легке покарання.

"Нехай смерть вас скоріше зустріне", - написала телеведуча.

Відомо, що Катя в період війни займається пошуком загублених дітей-людей.

"Погоджуюсь з Вашими словами!", "Скотиняка продажна", "Такі "люди" ще гірші за окупантів … війна скинула маски з облич", "Ганьба!!!! Це як продати рідну матір", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський з "МастерШеф" об'єднали зусилля заради допомоги Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Каті Осадчої Горбунов знайшов найсильнішу різницю з рашистами через президента.