Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов провідав у лікарні дітей, постраждалих від війни і подарував їм кілька хвилин щастя. Він роздав подарунки і навіть зіграв на гітарі. Як це було ведучий показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов, як і його дружина Катя Осадча, активно допомагає українцям у цей непростий час. Цього разу телеведучий відвідав лікарню "Охматдит", де провідав українських діток, які отримали травми через бойові дії.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Горбунов роздав подарунки і навіть трохи зіграв на гітарі в одній з палат. Також телеведучий показав директора лікарні, який щодня бачить через що проходять діти і допомагає рятувати їх життя.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Лікарі війни щодня бачать найжахливіші наслідки, а дитячі лікарі відчувають ці жахи в тисячі разів більше. Директор Охмадит при кожній нашій зустрічі повторює - за що цим дітям така доля? Але абсолютно у кожного пацієнта або лікаря є абсолютна віра в краще майбутнє. Спасибі Вам Володимир Жолнер за вашу працю!",- підписав публікацію Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Ірина Федишин накинулася на Олега Машуковського, але забула головні рядки Біблії: "Створив не Адама і Адама".

Також наш портал повідомляв, Андрій Бедняков показав, що відбувається на вулицях тимчасово окупованого Маріуполя: "Це якийсь сюр".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво жорстко обложив окупантів, пригадавши їх мерзенні злочини: "Якщо ви сунетеся сюди ще раз...".